hits

1 måned

Lokal tid: 20:32

Hei, nå er det ca en måned siden sist jeg blogget.
Oi som tiden flyr. Siden sist har jeg vært ganske mye opptatt. Jeg har vært på on-arrival trening, på ett hotell som heter Baltvilla. On-arrival treningen går ut på å finne mer ut av hva man vil med prosjektet samt å lære mer om f.eks youthpass, de ulike rollene til de ulike organisasjonene og møte andre frivillige rundt omkring i Latvia. Vi fikk også servert mye god mat. Og jeg badet i innsjøen ved midnatt, to netter på rad i slutten av september. Det var moro. Jeg var også heldig å få tatt noen bilder ved solnedgang en kveld.


(Det var så utrolig fint der)

Hverdagene mine går ut på å lære latvisk, lære bort norsk og arbeid på det sosiale ungdomssenteret. På søndager drar jeg på improvisasjonstimer. Forrige søndag var jeg også med på ballett timen som er etter improvisasjonstimen. Så hver søndag skal jeg være med på det.
Hverdagen har begynt å komme, og jeg får stadig større sosialt nettverk. Jeg føler meg som hjemme nå, og det er en god ting siden jeg skal bo her i ca 10 flere måneder. 

På lørdagen som var dro jeg på tur til Sigulda og Turaida. Der var det slott, og veldig fin natur. Jeg fikk tatt noen bilder. 


(Latvia er utrolig akkurat nå, så mange fine høstfarger.)

Turen til Sigulda/Turaida var så absolutt verdt det, og jeg kommer definitivt til å komme tilbake. Det er jo tross alt ikke så veldig langt unna. Latvia er ikke så stort at det er umulig å dra tilbake. Eneste som var minus den dagen var at det begynte å styrtregne da vi gikk tilbake til togstasjonen.

Hva mer må jeg få med på bloggen? Jo, jeg har begynt å bli ordentlig kjent med barna på det sosiale ungdomssenteret. Og jeg kjenner det er mer og mer givende og lærerikt å gå til jobben. Jeg har også stor glede med norsktimene. Jeg blir kjent med latviske tradisjoner, samtidig lærer jeg mye om meg selv og ser på det norske med et utenomforstående blikk ved samtale med de jeg lærer bort til. Jeg har også funnet ut at jeg faktisk liker å lære bort til andre. 

Jeg har også funnet tilbake til min kreative side. Jeg har som nevnt begynt med improv (kort for improvisasjonsteater) og ballett, noe jeg ikke har gjordt siden folkehøyskolen, jeg har også begynt å synge mer igjen. I tillegg har jeg begynt å bli kunstnerisk, der jeg fletter, hekler, og håndtarbeid generelt. Veldig gøy, her er noen bilder av det jeg har gjordt.

 
(fremsiden, og baksiden av en boks jeg lagde av vanlig A4-papir)


 

Hva mer? Å jo, jeg har sagt ja til å være med i forestillingen 'Nøtteknekkeren' der jeg skal spille en rotte. Første øving er i morgen i 7 tiden (på ettermiddagen). Jeg gleder meg veldig til det. Jeg kommer mest sannsynlig til å komme tilbake til det senere her på bloggen.

For å summere det hele opp: Latvia behandler meg veldig bra og jeg trives veldig godt her. 

~Ellinor 

 

8 kommentarer

Cecilie kristiansen

12.10.2017 kl.19:37

Så fint :-)

Ellinor

12.10.2017 kl.19:38

Cecilie kristiansen: takk :)

Trine

12.10.2017 kl.20:44

Ååå, du er så søt! <3

Ellinor

12.10.2017 kl.21:17

Trine: Taakk :D <3

Toril H.

12.10.2017 kl.23:05

Koselig at du trives så godt.

Ellinor

13.10.2017 kl.07:01

Toril H.: :)

Anne Marie Torvik Walstad

13.10.2017 kl.11:20

Bra du trives godt. Moro å lese og få se hvordan du har det der. Klem.

Ellinor

13.10.2017 kl.12:19

Anne Marie Torvik Walstad: takk for det :)

Skriv en ny kommentar

Ellinor

Ellinor

24, Sunndal

Studerte sosialt arbeid (bachelor) v/ universitetet i Tromsø, campus Alta 2013 - 2016. Var frivillig i Tukums, Latvia i 7 mnd fra slutten av august 2017 til slutten av mars 2018 Begynte master i likestilling og mangfold ved NTNU kull 2018 - 2020. Her kommer jeg til å skrive om mine interesser, tanker og annet som skulle falle meg inn.

Kategorier

Arkiv